Kuviollan lahjavinkki 11/24

💝 Itsellesi. 💝

 

TÄMÄ on aivan super-spesiaali-ihana-paikallinen-luonnollinen ja upea paketti! On nimittäin niin, että täällä Hyvinkäälläkin valmistetaan hunajaa. Sen valmistaa ihana Kehonhuolto Tarullan Taru, ja hunaja kulkee nimellä Lentolan hunaja. Parasta tässä on, että vielä pari viikkoa sitten Lentolalta ei saanut saunahunajaa.

Mä halusin sitä, mietin että olis ihana paketti vaikka kuusen alle: joko iso laudeliina tai peppuset ja saunahunaja. Meni pari päivää ja Taru ilmoitti, että Lentolan Löyly on nyt olemassa. Pari päivää lisää ja se on purkeissa, saunahunaja, joka on niin laadukasta että sen voi halutessaan lusikoida purkista kasvojen sijaan suoraan suuhun.💝💝

Käytä sitä miten käytät, sen erityisominaisuus selviää etiketin pienellä painetusta: tämä hunaja vie sut niin raukeaan tilaan, että se ei pelkästään rentouta, se re-untouttaa. Jos et usko, tilaa paketti kotiin!

Pitkä laudeliina + Lentolan Löyly (80 g), yhteensä 35 €. Pakettia ei löydy vielä kaupasta ja on näin ollen toistaiseksi tilattavissa yksityisviestillä tai sähköpostitse sini@kuviolla.fi💝

Tää hunaja on niin ihanaa ja oon niin innoissani, että somessa on arvonta. Arvon kaksi pakettia yhdelle ihmiselle: laitan kumpaankin pakettiin hunajan, kynttilän ja suklaata. Ihana joulu! Käy osallistumassa 💝💝.

 

Mä tykkään ihan hirveesti näistä paketeista, mitä saadaan aikaan kun yhdistetään paikallisia voimia! Da Queen on siitä yks loistava esimerkki sekin. Oon tosi onnellinen, että mun matkan varrelle on sattunut näitä ihania yrittäjiä, jotka on yhtä innokkaita yhteistyöstä ja valmiita tarttumaan toimeen ku minäkin!

 

 

2018-12-04T13:29:40+00:00 4. joulukuuta, 2018|Yleinen, Verkkokauppa, Tuotteen suunnittelu, joulukalenteri|0 kommenttia

Jätä kommentti