Kuviolla-ompelimo Hyvinkään Donnerinkadulla on pieni mutta paljon tekevä. Multa usein kysytään, mitä kaikkea teen ja tässä blogisarjassa vastaan: käydään läpi mun palvelut, vähän hinnoittelua, aikatauluja ja sitä, miten mä toimin.

 

Blogisarjasta tulee yllättävän pitkä – huomasin laskeskellessani että tarjoon yllättävän montaa erilaista palvelua ja muutaman niistä halusin vielä ihan selvyyden vuoksi jakaa pariin osaan. Mun kirjoitustyyli on muutenkin rönsyilevä joten jos ees  yritän käsitellä isoja kokonaisuuksia, postauksista tulee niin pitkiä että ne uuvuttaa kärsivällisimmänkin lukijan.

 

 

Tulevalla viikolla eli viikolla, jonka päättää Black Friday, maanantai vietetään White Mondayn merkeissä. Kuten arvata saattaa, sen tarkotus on olla just sitä kaikkea, mitä Black Friday ei ole ja muistutella siitä että aina ei ole pakko ostaa uutta vaan vaihtoehtona on korjata tai tuunata jotain vanhaa. Ompelimon somessa näkyy koko tän tulevan viikon ajan mun tuunauksia ja oon toivonut myös mun asiakkailta että laittaisitte kuvia, kommentteja ja arvosteluita (joko Googleen tai Facebookiin) mun toteutuksista.

 

White Mondayn merkeissä blogisarja aloitetaan korjausompelutöistä ja samalla viikolla julkaisen myös tuunauksia koskevan postauksen. Yritän johonkin väliin saada aikaa yhden tuunausprojektinkin, jota oon tehnyt omaksi ilokseni jo pidempään. Se olis ollut valmis jo jonkun aikaa, mutta päätinkin kesken kaiken lähteä sen kanssa toiseen suuntaan.

 

Korjausompeluiden ja tuunauksen (vai muodistus, kumpaa sanaa sä mieluummin käytät?) jälkeen esittelen vielä määrittelemättömässä järjestyksessä mun muut palvelut: mittatilaustyöt, sisustusompelun ja siihen liittyen helposti-pakettini, tilaustyöt, zero waste -vaatteet ja erikseen muut tuotteet, kausituotteet, alihankintatyöt, konsultointipalvelut ja kurssit. Lisäks koitan haalia kasaan erilaisia ei-mihinkään-ryhmään sopivia asiakastöitä ihan vaan hehkuttaakseni kaikille sitä, kuin ihanan erilaisia hommia mä pääsen tekemään!

 

Oo mukana ja jos keksit kysyttävää niin kysy – joko etukäteen tai jälkikäteen!

 

 

 

                                                                                                       Sini