||Lasten tyynyliinat

Lapsen tyynyliina sopii kooltaan 35×55 cm olevaan tyynyyn. Kaikki tyynyliinat ovat 100 % Öko-Tex puuvillaa. Tyynyt on värjätty ja painettu käsin meillä Kuviollassa.

  • Couples-sarjan aikuisten seuraksi syntyivät lapset! Ihanat tyttö ja poika, jotka piristävät lastenhuoneen ilmettä tai perhepetiä iloisilla väreillä ja ripauksella sympaattista tyylikkyyttä. Ihana lahja samaan aikaan koko perheelle ja sen jokaiselle yksilölle. Tyynyliina on 100 % Öko-Tex puuvillaa ja sekä värjätty että painettu käsin meillä Kuviollassa. Tyynyliina suljetaan kahdella puuvillanauhalla, joilla lapsi voi halutessaan harjoitella rusetin solmimista. Tyynyliina sopii kooltaan 35x55 cm tyynyyn.
  • Vaatimattomasti sanottuna suloisin, yksilöllisin, paras ja samalla käytännöllisin lahja mitä vastasyntyneelle voi antaa! Ihana paketti mummolta, kummilta, sisaruksilta, ystäviltä tai vanhemmilta: pienokaisen omalla nimellä varustettu vauvan tyynyliina. Viidakon eläiminä ovat leijona, norsu, käärme ja virtahepo. Tyynyliina on 100 % öko-tex puuvillaa ja sekä värjätty että painettu käsin Suomessa. Taskutyynyliinan koko on 23x35 cm.
  • Tyynyliinasetti We Are Family

    44,90 84,90 
    Koko perheen yhteinen, silti jokaisen oma! We Are Family-tyynyliinasetti on ihana tapa yhtenäistää perhepeti tai koko talon makuuhuoneet. Sisustuksellisesti kaunis ja sympaattinen setti, joka saa sydämenkin läikähtämään lämpöisesti - oma pikkuiseni nukkuu omassa huoneessaan, mutta saman sarjan tyynyliinalla. Kovaa ikävää potevalle lapselle voi ehkä antaa vanhempienkin tyynyliinan helpottamaan ensimmäisiä öitä omassa huoneessa. Setti sisältää käsin värjätyt ja painetut tyynyliinat juuri sinun perheellesi. Jos tarvitset jotain spesiaalimpaa kuin valikosta löytyvät yhdistelmät, laita viestiä niin rakennamme sinunkin perheellesi oman setin.