Kangaskassit ovat paksumpaa puhtaanvalkoista puuvillaa. Kuviot on suunniteltu ja painettu meillä Kuviollassa

  • Kestokassi

    Re-Cycle kierrätyskassit

    39,90 74,90 
    Re-Cycle on Kuviollan tapa tehdä kierrättämisestä hauskempaa ja tyylikkäämpää. Muoviset jäteastiat ovat näiltä osin historiaa! Re-Cycle-kierrätyskassit ovat vahvistettua ja vuoritettua puuvillaa ja valkoisen kassin puhdasta tyylikkyyttä rikkoo rosoinen kuva rikkoutuneesta lasipurkista tai säilykepurkista. Näin kassit sopivat kauniisti tyyliltään erilaisiin koteihin. Käytännöllinen vieminen sekä supertyylikkääseen, mustavalkoiseen kotiin että kierrätyshenkisempään, värikkääseen kotiin.
  • Colourblind on sarja värikkäitä, pilke silmässä valmistettuja kangaskasseja. Kassia voi pitää vain helppona tapana tuoda hymyn vastaantulijan kasvoille tai syvällisempänä statementtina siitä, kuinka ulkokuori voi pettää. Sinun tapasi voi olla kumpi vain – joka tapauksessa on varmaa, että sarjan kassilla tuot hauskuutta ja väriä katukuvaan vaikkapa vain ostoksia kantamalla.
  • Suomalaista designia, maailmaa syleilevää ekologisuutta! BAG-puuvillakassi on tyylikäs, ekologinen ja laadukas valinta kauppakassiksi, kirjastokassiksi, ihan van kangaskassiksi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kassi on paksumpaa, laadukasta puuvillaa ja sankojen pituus aina sopiva - kannat kassia sitten olalla tai kädessäsi.
Go to Top