Grannies on isovanhemmille omistettu jatkumo Couples-sarjalle. Ensin Couples, sitten Kids ja luonnollisesti Grannies.

  • Peppussetti Grannies n’ Kids

    26,90 49,90 
    Mummolan saunassa vain osa lämmöstä tulee kiukaasta. Loppulämpö syntyy isovanhempien ja lastenlasten yhteisestä kylpyhetkestä. Ihana tuliainen mummolaan saunomaan meneviltä pienokaisilta on Grannies n’ Kids-peppussetti. Pikkupeppuset tuovat silmään sattuessaan hymyn huulille ja lämmön sydämiin silloinkin kun isovanhemmat saunovat vain keskenään.
  • Grannies - oodi isovanhemmille! Kun Couples-perheenlisäys Kids syntyi, olivat isovanhemmat luonnollinen jatkumo. Grannies-hahmot ovat kaikkea sitä, mitä mummot ja vaarit lapsenlapsilleen ovat: sympaattisia, kilttejä ja suloisia. rannies-tuotteet ovat täydellinen lahja jokaiselle isovanhemmalle tai isovanhemmaksi tulevalle! Ne ovat paitsi kaunis ja rakkautta huokuva sisustuselementti, käytännöllinen lahja, joka sopii jokaiseen kotiin. Tyynyliinat muistuttavat lapsenlapsista kaikkina iltoina ja tuovat kauempanakin asuvat lapsenlapset lähietäisyydelle. Ihana lahja milloin vain - merkkipäivinä, äitien- tai isänpäivänä tai muuten vain. Tyynyliinat on käsin värjätty ja painettu meillä Kuviollassa.
  • Peppunen, pefletti, laudeliina, laudesuoja, pepunalunen - jokaiselle pepulle omansa. Couples-sarjan pitkä laudeliina on suunniteltu kaikenlaisille pareille. Ihana tuparilahja tai mökkituliainen niillekin joilla on jo kaikkea. Kuten muutkin Couples-sarjan tuotteet, voit tilata joko Just a Couple-heteroparin, Soooo Gay!-poikaparin tai Gay Lady-tyttöparin. Mummolan saunaan sopii pitkä Grannies-laudeliina.  Kuviollan pitkä laudeliina on mukavan reilun kokoinen, jotta saunassa ei tarvitse istua sylikkäin jos ei halua. Jos haluat juhlavamman setin esimerkiksi kesähäiden lahjaksi, voit kruunata paketin unisex-saippualla tai kuoharipullolla.