Tyynyliinasetti We Are Family

44,90 84,90 

Koko perheen yhteinen, silti jokaisen oma! We Are Family-tyynyliinasetti on ihana tapa yhtenäistää perhepeti tai koko talon makuuhuoneet. Sisustuksellisesti kaunis ja sympaattinen setti, joka saa sydämenkin läikähtämään lämpöisesti – oma pikkuiseni nukkuu omassa huoneessaan, mutta saman sarjan tyynyliinalla. Kovaa ikävää potevalle lapselle voi ehkä antaa vanhempienkin tyynyliinan helpottamaan ensimmäisiä öitä omassa huoneessa.

Setti sisältää käsin värjätyt ja painetut tyynyliinat juuri sinun perheellesi. Jos tarvitset jotain spesiaalimpaa kuin valikosta löytyvät yhdistelmät, laita viestiä niin rakennamme sinunkin perheellesi oman setin.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

Kuvaus

Koko perheen yhteinen, silti jokaisen oma! We Are Family-tyynyliinasetti on ihana tapa yhtenäistää perhepeti tai koko talon makuuhuoneet.

Perussettiin kuuluvat isä, äiti, tyttö ja poika mutta jokainen setti rakennetaan juuri kyseisen perheen mukaiseksi. Valikoimista löytyy myös yhden aikuisen perheelle sopiva setti. Jos sinun perhettäsi ei löydy alasvetovalikosta, ota yhteyttä niin rakennamme sen!

Aikuisten taskutyynyliina sopii kooltaan 50×60 cm olevaan tyynyyn ja lasten puuvillanauhoilla kiinnitettävä tyynyliina kooltaan 25×55 cm olevaan tyynyyn. Kummassakin mallissa on painatukset keskellä edessä ja muu tyyny on ihanaa, Kuviollalla käsin värjättyä puuvillaa.

Sekä aikuisten että lasten seteissä on raikkaat, syvät värit joiden yhdistelmät tuovat kotiisi joko ripauksen hienostuneisuutta tai pirteää retro-henkeä. Koska tyynyliinan keskiosa on valkoinen, tyynyliinat on helppo sijoittaa kotiin kuin kotiin ja ne sopivat yhteen usean värin kanssa. Tyynyjen painatus ei ole perinteistä makuukamarimallia, joten näitä tyynyliinoja voi käyttää myös koristeena sohvan päällä tai lasten nojatuolissa.

Tyynyliinat ovat arvokas ja henkilökohtainen vieminen vaikkapa uuteen kotiin tai harjakaisiin. Perheen mukaan rakennettu setti tuo siihen ihanaa yksilöllisyyden tuntua, jota useimmista käyttötekstiileistä puuttuu. Tämä setti on ilo ostaa, antaa ja saada.

 

 

Lisätiedot

Perheenjäsenet

Kaksi aikuista ja kaksi lasta, Kaksi aikuista ja yksi lapsi, Yksi aikuinen ja yksi lapsi, Yksi aikuinen ja kaksi lasta, Lisälapsi (lapsia enemmän kuin kaksi)

Väri

Oranssi ja ruskea, Ruskea ja keltainen, Violetti ja oranssi, Oranssi ja oranssi, Ruskea ja ruskea, Violetti ja violetti

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tyynyliinasetti We Are Family”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *