Saunasetti Single Gal!

18,90 44,90 

Ihan paras lahjapaketti sinkkutytölle jolla on jo kaikkea on Single Gal!-saunasetti. Lahja sopii käytännöllisyydessään niin vihreät arvot omaavalle sinkkutytölle kuin designia arvostavalle citysinkullekin. Halutessasi voit kruunata saajan saunaillan lisäämällä pakettiin ekologisen saippuan tai kuoharipullon. Tuparilahjaksi, synttärilahjaksi tai vaikka erolahjaksi.

Setissä ylellisen pitkä laudeliina ja joko saunahatuksi tai hiuspyyhkeeksi käyvä päähine. Laudeliinan toiseen päähän on painettu suklaanruskealla naisen figuuri ja sama kuvio toistuu päähineen sivussa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Booty Camp Single Gal!

Kuviollassa Booty Camp on jotain muuta kuin kyykkyjä. Sarja pellavaisia saunatekstiilejä, joista löytyy sopiva jokaiselle pepulle!

Etsitkö lahjaa itsellesi tai kaverille? Sinkkutytölle, joka haluaa nauttia arjen luksuksesta ja jolla on jo aikalailla kaikkea? Löysit sen!

Single Gal!-saunasetti on suunniteltu sinkuille (mutta sopii mainiosti kelle tahansa naiselle – vaikkapa muistutukseksi oman ajan tärkeydestä!).

Setissä ylellisen pitkä laudeliina ja joko saunahatuksi tai hiuspyyhkeeksi käyvä päähine. Laudeliinan toiseen päähän on painettu suklaanruskealla naisen figuuri ja sama kuvio toistuu päähineen sivussa.

Värit ovat turvallisia ja kestäviä ja saunatuotteita voi käyttää huoletta. Saunatuotteissa käytetty pellava on ohuehkoa, jotta se kuivuu nopeasti käytön jälkeen.

Kuviolla pyrkii muovittomuuteen. Joskus muovi on kuitenkin paras ratkaisu ja niin on nytkin – päähineen kiinnitysnappi on muovia. Käyttämämme  napit ovat kierrätettyjä. Samalla kun pelastamme maailmaa hippu kerrallaan, tuomme jokaiseen tuotteeseen oman leimansa erilaisilla napeilla.

Tuotteet ovat sataprosenttista pellavaa ja sekä suunniteltu, painettu että valmistettu käsin meillä Kuviollassa.

Laudeliinan koko on noin 45×150 cm. Laudeliina ja hiuspyyhe on tilattavissa myös erikseen. Tällöin laudeliinan hinta on 29,90 euroa ja hiuspyyhkeen hinta 18,90 euroa.

Lisätiedot

Tuotteet

Single Gal!-setti, Pelkkä laudeliina, Pelkkä saunahattu/hiuspyyhe

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Saunasetti Single Gal!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top