Peppussetti We Are Family

26,90 49,90 

Koko perheen saunailta on stressitön ja kaikin tavoin lämmin tapa aloittaa viikonloppu tai katkaista arki. We Are Family-setti auttaa pitämään lauteet siisteinä ja siinä sivussa tuo iloista ilmettä saunatiloihin. Lyömätön mökkituliainen ja lisäksi täydellinen lahja talonrakentajien harjakaislahjaksi tai tuparilahjaksi.

Settiin kuuluu peppuset koko perheelle. Kaikki vaihtoehdot löydät valikosta. Jos et löydä omanlaistasi perhettä, ota yhteyttä niin rakennetaan se sinulle!

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Booty Camp We Are Family

Kuviollassa Booty Camp on jotain muuta kuin kyykkyjä: sarja pellavaisia saunatekstiileitä, joista löytyy sopiva jokaiselle pepulle!

We Are Family pellavaiseen peppussettiin kuuluu kaksi aikuisten ja kaksi lasten peppusta. Aikuisten peppusiin on painettu aikuisten kuvat, lasten peppusiin lasten kuvat. Settejä löytyy myös yhden aikuisen talouteen. Kaikki vaihtoehdot löydät valikosta. Jos et löydä omaasi, laita viestiä niin rakennamme sen!

Aikuisten peppunen on kooltaan noin 38×48 cm ja lasten peppunen noin 26×33 cm.

Peppusiin on ommeltu puuvillanauha, jotta ne saa helposti roikkumaan ja odottamaan seuraavaa käyttökertaa. 

Värit ovat turvallisia ja kestäviä ja saunatuotteita voi käyttää huoletta. Saunatuotteissa käytetty pellava on ohutta, jotta se kuivuu nopeasti käytön jälkeen.

Tuotteet ovat sataprosenttista pellavaa ja sekä suunniteltu, painettu että valmistettu käsin meillä Kuviollassa. 

Jos pitkä laudeliina sopii sinun saunaasi paremmin, ehkä We Are Family-laudeliinasetti on enemmän sinun juttusi?

Lisätiedot

Painatus

Isä, äiti, tyttö, poika, Isä, äiti, tyttö, tyttö, Isä, äiti, poika, poika, Isä, äiti, tyttö, Isä, äiti, poika, Äiti, tyttö, poika, Äiti, tyttö, tyttö, Äiti, poika, poika, Äiti, tyttö, Äiti, poika, Isä, tyttö, poika, Isä, tyttö, tyttö, Isä, poika, poika, Isä, tyttö, Isä, poika, Pelkkä tyttö (enemmän kuin kaksi lasta), Pelkkä poika (enemmän kuin kaksi lasta)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peppussetti We Are Family”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *