|, Saunatekstiilit, Booty Camp|Laudeliinasetti We Are Family

Laudeliinasetti We Are Family

37,90 49,90 

Koko perheen saunailta on stressitön ja kaikin tavoin lämmin tapa aloittaa viikonloppu tai katkaista arki. We Are Family-setti auttaa pitämään lauteet siisteinä ja siinä sivussa tuo iloista ilmettä saunatiloihin. Lyömätön mökkituliainen ja lisäksi täydellinen lahja talonrakentajien harjakaislahjaksi tai tuparilahjaksi.

Settiin kuuluu pitkä laudeliina ja lasten peppuset.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Booty Camp We Are Family

Kuviollassa Booty Camp on jotain muuta kuin kyykkyjä. Sarja pellavaisia saunatekstiilejä, joista löytyy sopiva jokaiselle pepulle!

Pellavaiseen saunasettiin kuuluu pitkä laudeliina, jonka päissä on miehen ja naisen kuviot ja kaksi lasten peppusta tyttö- ja poikakuvioin.

Perussettiin kuuluvat isä, äiti, tyttö ja poika mutta jokainen setti rakennetaan juuri kyseisen perheen mukaiseksi. Valikoimista löytyy myös yhden aikuisen perheelle sopiva setti. Jos sinun perheesi puuttuu, ota yhteyttä niin rakennetaan se!

Peppusiin on ommeltu ruskea nauha, jotta ne saa helposti roikkumaan ja odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Peppuset ovat ohutta pellavaa, jotta ne kuivuvat nopeasti.

Värit ovat turvallisia ja kestäviä ja saunatuotteita voi käyttää huoletta. Saunatuotteissa käytetty pellava on ohuehkoa, jotta se kuivuu nopeasti käytön jälkeen

Tuotteet ovat sataprosenttista pellavaa ja sekä suunniteltu, painettu että valmistettu käsin meillä Kuviollassa.

Kankaiden värjääminen ja painaminen itse mahdollistaa sen, että voit helposti tilata kustomoituja tuotteita: Jos haluat tuotteen värillä, jota ei valikoimasta löydy, voimme suunnitella sen yhdessä ja valmistan tuotteen juuri sinun tarpeisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluatte omaan kotiinne spesiaalimmat värit.

Jos haluat jokaisen pepun alle oman peppusen, ehkä We Are Family-peppussetti on enemmän sinun juttusi?

 

Lisätiedot

Painatus

Isä, äiti, tyttö, poika, Isä, äiti, tyttö, tyttö, Isä, äiti, poika, poika, Isä, äiti, tyttö, Isä, äiti, poika, Äiti, tyttö, poika, Äiti, tyttö, tyttö, Äiti, poika, poika, Äiti, tyttö, Äiti, poika, Isä, tyttö, poika, Isä, tyttö, tyttö, Isä, poika, poika, Isä, tyttö, Isä, poika

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Laudeliinasetti We Are Family”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *