|, Saunatekstiilit, Booty Camp, Grannies, Kids|Peppussetti Grannies n’ Kids

Peppussetti Grannies n’ Kids

26,90 49,90 

Mummolan saunassa vain osa lämmöstä tulee kiukaasta. Loppulämpö syntyy isovanhempien ja lastenlasten yhteisestä kylpyhetkestä. Ihana tuliainen mummolaan saunomaan meneviltä pienokaisilta on Grannies n’ Kids-peppussetti. Pikkupeppuset tuovat silmään sattuessaan hymyn huulille ja lämmön sydämiin silloinkin kun isovanhemmat saunovat vain keskenään.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , ,

Kuvaus

Booty Camp Grannies n’ Kids

Kuviollassa Booty Camp on jotain muuta kuin kyykkyjä: sarja pellavaisia saunatekstiileitä, joista löytyy sopiva jokaiselle pepulle!

Grannies n’ Kids pellavaiseen peppussettiin kuuluu  kaksi aikuisten ja kaksi lasten peppusta. Aikuisten peppusiin on painettu isovanhempien kuvat, lasten peppusiin lasten kuvat. Settejä löytyy myös yhden isovanhemman talouteen. Kaikki vaihtoehdot löydät valikosta. Jos et löydä omaa perhettäsi, ota yhteyttä niin rakennamme sen!

Peppusiin on ommeltu ruskea nauha, jotta ne saa helposti roikkumaan ja odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Peppuset ovat ohutta pellavaa, jotta ne kuivuvat nopeasti. Aikuisten peppuset ovat kooltaan noin 38×48 cm ja lasten peppuset noin 26×33 cm

Värit ovat turvallisia ja kestäviä ja saunatuotteita voi käyttää huoletta. Saunatuotteissa käytetty pellava on ohuehkoa, jotta se kuivuu nopeasti käytön jälkeen

Tuotteet ovat sataprosenttista pellavaa ja sekä suunniteltu, painettu että valmistettu käsin meillä Kuviollassa. Kankaiden värjääminen ja painaminen itse mahdollistaa sen, että voit helposti tilata kustomoituja tuotteita: Jos haluat tuotteen värillä, jota ei valikoimasta löydy, voimme suunnitella sen yhdessä ja valmistan tuotteen juuri sinun tarpeisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluatte vaikkapa serkuksille eri väriset lasten peppuset!

Lisätiedot

Painatus

Mummo, vaari, tyttö, poika, Mummo, vaari, tyttö, tyttö, Mummo, vaari, poika, poika, Mummo, vaari, tyttö, Mummo, vaari, poika, Mummo, tyttö, poika, Mummo, tyttö, tyttö, Mummo, poika, poika, Mummo, tyttö, Mummo, poika, Vaari, tyttö, poika, Vaari, tyttö, tyttö, Vaari, poika, poika, Vaari, tyttö, Vaari, poika, Pelkkä tyttö (enemmän kuin kaksi lasta), Pelkkä poika (enemmän kuin kaksi lasta)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Peppussetti Grannies n’ Kids”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *