Lasten peppunen

12,90 

Peppunen, pefletti, laudeliina, laudesuoja, pepunalunen – jokaiselle pepulle omansa. Kids-peppuset on tarkoitetu lasten pepuille. Astetta pienemmissä peppusissa on tyttö- tai poikalapsen painettu kuva.

Pellavainen peppunen omalla kuvalla, ihana lahja saunomista opettelevalle tai rakastavalle lapselle. Peppusia löytyy myös erilaisina setteinä, katso tästä ihana Grannies n’ Kids- setti mummolaan tai We Are Family-perhepakkaus!

Kuvaus

Booty Camp Kids

Kuviollassa Booty Camp on jotain muuta kuin kyykkyjä. Sarja pellavaisia saunatekstiilejä, joista löytyy sopiva jokaiselle pepulle!

Peppunen, pefletti, laudeliina, laudesuoja, pepunalunen – jokaiselle pepulle omansa. Kids-peppuset on tarkoitetu lasten pepuille. Astetta pienemmissä peppusissa on tyttö- tai poikalapsen painettu kuva. Lasten peppuset ovat kooltaan noin 26×33 cm.

Peppusiin on ommeltu puuvillanauha, jotta ne saa helposti roikkumaan ja odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Peppuset ovat ohutta pellavaa, jotta ne kuivuvat nopeasti.

Värit ovat turvallisia ja kestäviä ja saunatuotteita voi käyttää huoletta. Saunatuotteissa käytetty pellava on ohuehkoa, jotta se kuivuu nopeasti käytön jälkeen

Tuotteet ovat sataprosenttista pellavaa ja sekä suunniteltu, painettu että valmistettu meillä Kuviollassa.

Kankaiden värjääminen ja painaminen itse mahdollistaa sen, että voit helposti tilata kustomoituja tuotteita: Jos haluat tuotteen värillä, jota ei valikoimasta löydy, voimme suunnitella sen yhdessä ja valmistan tuotteen juuri sinun tarpeisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluatte omaan kotiinne spesiaalimmat värit.

 

Lisätiedot

Painatus

Tyttö, Poika

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lasten peppunen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top