Pitkä laudeliina Couples

29,90 

Peppunen, pefletti, laudeliina, laudesuoja, pepunalunen – jokaiselle pepulle omansa. Couples-sarjan pitkä laudeliina on suunniteltu kaikenlaisille pareille. Ihana tuparilahja tai mökkituliainen niillekin joilla on jo kaikkea. Kuten muutkin Couples-sarjan tuotteet, voit tilata joko Just a Couple-heteroparin, Soooo Gay!-poikaparin tai Gay Lady-tyttöparin. Mummolan saunaan sopii pitkä Grannies-laudeliina. 

Kuviollan pitkä laudeliina on mukavan reilun kokoinen, jotta saunassa ei tarvitse istua sylikkäin jos ei halua.

Jos haluat juhlavamman setin esimerkiksi kesähäiden lahjaksi, voit kruunata paketin unisex-saippualla tai kuoharipullolla.

 

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Booty Camp Couples/Grannies

Kuviollassa Booty Camp on jotain muuta kuin kyykkyjä: sarja pellavaisia saunatekstiileitä, joista löytyy sopiva jokaiselle pepulle!

Sauna on paikka, jossa voidaan puhua tai olla hiljaa. Maailman paras tapa rentoutua ja yksi helpoimmista tavoista hikoilla. Couples– ja Grannies-sarjojen pitkä laudeliina on suunniteltu yhdessä saunomiseen ja parina rentoutumiseen. Reilu laudeliina on kooltaan noin 45×135 cm ja sen päihin on painettu miehen, naisen, mummon tai vaarin kuviot tilauksesi mukaisesti.

Laudeliinat ovat omiaan myös saunan kuistille tai pukuhuoneen penkille, jotta istahtaminen on mukavampaa kuin kylmälle puulle istuttaessa.

Laudeliina on ohutta pellavaa, jotta se kuivuu nopeasti saunan jälkeen. 

Värit ovat turvallisia ja kestäviä ja saunatuotteita voi käyttää huoletta. Saunatuotteissa käytetty pellava on ohuehkoa, jotta se kuivuu nopeasti käytön jälkeen

Tuotteet ovat sataprosenttista pellavaa ja sekä suunniteltu, painettu että valmistettu käsin meillä Kuviollassa. Kankaiden värjääminen ja painaminen itse mahdollistaa sen, että voit helposti tilata kustomoituja tuotteita: Jos haluat tuotteen värillä, jota ei valikoimasta löydy, voimme suunnitella sen yhdessä ja valmistan tuotteen juuri sinun tarpeisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluatte itselle samanlaiset mutta eri värillä!

 

Laudeliinan sarjat ovat:

 

Just a Couple – mies ja nainen

Sooo Gay! – mies ja mies

Gay Lady – nainen ja nainen

Grannies – mummo ja vaari

 

Lisätiedot

Valitse pari

Just a Couple – heteropari, Sooo Gay! – poikapari, Gay Lady – tyttöpari, Grannies – mummo ja vaari

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pitkä laudeliina Couples”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *