Aikuisten peppunen

14,90 26,90 

Peppunen, pefletti, laudeliina, laudesuoja, pepunalunen – jokaiselle pepulle omansa. Couples-sarjan peppuset on suunniteltu kaikenlaisille pareille. Ihana häälahja tai mökkituliainen niillekin joilla on jo kaikkea. Kuten muutkin Couples-sarjan tuotteet, voit tilata joko Just a Couple-heteroparin, Soooo Gay!-poikaparin tai Gay Lady-tyttöparin. Lisäksi sarjaan kuuluu mummolan saunaan sopivat Grannies-peppuset: mummolle ja vaarille omansa.

Sinkutkin saavat saunoa: peppuset voi tilata myös yksittäin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Booty Camp Couples/Grannies

Kuviollassa Booty Camp on jotain muuta kuin kyykkyjä. Sarja pellavaisia saunatekstiilejä, joista löytyy sopiva jokaiselle pepulle!

Peppunen, pefletti, laudeliina, laudesuoja, pepunalunen – jokaiselle pepulle omansa. Couples ja Grannies-peppuset on tarkoitetu aikuisille. Kooltaan noin 38×48 cm olevissa pefleteissä on painettu miehen, naisen tai mummon ja vaarin kuvio.

Peppusiin on ommeltu leveä ruskea nauha, jotta ne saa helposti roikkumaan ja odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Peppuset ovat ohutta pellavaa, jotta ne kuivuvat nopeasti.

Peppusten sarjat ovat:

Just a Couple – mies ja nainen

Sooo Gay! – mies ja mies

Gay Lady – nainen ja nainen

Grannies – mummo ja vaari

Voit tietysti tilata parin sijaan vaikka vain yhden peppusen. Valikosta löydät kaikki vaihtoehdot.

Värit ovat turvallisia ja kestäviä ja saunatuotteita voi käyttää huoletta. Saunatuotteissa käytetty pellava on ohuehkoa, jotta se kuivuu nopeasti käytön jälkeen

Tuotteet ovat sataprosenttista pellavaa ja sekä suunniteltu, painettu että valmistettu käsin meillä Kuviollassa.

Kankaiden värjääminen ja painaminen itse mahdollistaa sen, että voit tilata kustomoituja tuotteita: Jos haluat tuotteen värillä, jota ei valikoimasta löydy, voimme suunnitella sen yhdessä ja valmistan tuotteen juuri sinun tarpeisiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluatte omaan kotiinne spesiaalimmat värit.

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Painatus

Just a Couple, Sooo Gay!, Gay Lady, Grannies, Mies, Nainen, Mummo, Vaari

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aikuisten peppunen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top