Etusivu|Kangaskassit, Kodintekstiilit, Recycle|Re-Cycle kierrätyskassit

Re-Cycle kierrätyskassit

39,90 74,90 

Varasto loppu

(1 tuotearvio)

Re-Cycle on Kuviollan tapa tehdä kierrättämisestä hauskempaa ja tyylikkäämpää. Muoviset jäteastiat ovat näiltä osin historiaa!

Re-Cycle-kierrätyskassit ovat vahvistettua ja vuoritettua puuvillaa ja valkoisen kassin puhdasta tyylikkyyttä rikkoo rosoinen kuva rikkoutuneesta lasipurkista tai säilykepurkista. Näin kassit sopivat kauniisti tyyliltään erilaisiin koteihin.

Käytännöllinen vieminen sekä supertyylikkääseen, mustavalkoiseen kotiin että kierrätyshenkisempään, värikkääseen kotiin.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Etkö voi sietää muovisia kierrätysämpäreitä? Haluat silti hyvä, että kierrättäminen hoituu helposti ja näppärästi – niin, että jokainen perheenjäsen onnistuu sekä laittamaan oikeat roskat oikeisiin paikkoihin ja vieläpä viemään ne kierrätyspisteelle. Toivot, että koti näyttää tyylikkäältä ja olet kerran jos toisenkin pohtinut että kierrättäminen olisi helpompaa, jos kierrätysastioita voisi vaan pitää esillä karsimatta tippaakaan sisustuksesta.

Kuviolla vastaa tähän pyyntöön!

Re-Cycle-kierrätyskassit ovat uusi ja helppo tapa kierrättää! Kassi on niin täynnä tyyliä, että sitä ei tarvitse piilotella kaappiin. Ripusta kassi keittiön naulakkoon: helpotat kierrättämistä kierrätysastian näkyvyydellä ja kassin täyttyessä se on helppo muistaa napata matkaan kierrätyspisteelle. Paluumatkalla voit käyttää kassia kauppakassina: pohjan kovikepahvi pitää kassin muodossaan ja tukevat sangat kestävät painavammatkin ostokset. Lisäksi kassi on mukava kantaa.

Re-Cycle-sarjan kierrätyskassit ovat:

Broken Glass,

joka on tarkoitettu lasinkeräykseen. Valkoisessa kassissa on musta ääriviivakuvio rikkoutuneesta lasipurkista.

Trash Can,

joka on tarkoitettu metallinkeräykseen. Valkoisessa kassissa on musta ääriviivakuvio säilykepurkista.

Kasseissa on lyhyempi lenkki, josta ne saa roikkumaan naulaan. Kassi jää avonaiseksi, jolloin kierrätettävien purkkien sujauttaminen kassiin on helpompaa kuin heinänteko. Kassin täyttyessä pitkä lenkki vedetään lyhyen lenkin läpi. Näin kassin suu sulkeutuu ja estää purkkien lentelyn ympäri rappukäytävää. Kassin saa kannettua pitkästä lenkistä joko kädessä tai olkapäällä.

Kumpikin kassi käy sekä kokonsa että tyylikkyytensä puolesta mihin tahansa muuhunkin käyttötarkoitukseen! Kassi on 100 % Öko-Tex puuvillaa, joka on vahvistettu vahvalla tukikankaalla ja vuoritettu Kuviollan värjäämällä kankaalla. Pohjan koko on 30×10 cm ja kassin korkeus noin 40 cm. Kassit voi pestä koneessa 40 asteessa ilman valkaisuainetta!

Re-Cycle sarjan vuorikankaiden väri vaihtelee: käytämme vuorina virheellisiä värieriämme joten värit määräytyvät mokiemme perusteella. Värierien virheellisyys tarkoittaa esimerkiksi liian tummaa sävyä tai lievää läikikkyyttä joka tulisi näkyviin muissa tekstiileissämme – kassin vuorina virheellisyyttä ei huomaa! Kassit on ideoitu, suunniteltu ja valmistettu meillä Kuviollassa.

 

Huomaathan, että Re-Cycle -sarja valmistetaan tilauksesta, joten sillä on muita tuotteitamme pidempi toimitusaika!

 

Lisätiedot

Painatus

Broken Glass, Trash Can, Setti, jossa molemmat

1 arvio tuotteelle Re-Cycle kierrätyskassit

  1. Iina (varmistettu kirjoittaja)

    Ihastuin näihin kasseihin vielä enemmän kun sain ne kotiin, uskomattoman hyvälaatuiset, ja kauniit. Sopivat varmasti monenlaisiin koteihin. Odotan jo innolla uusia Kuviolla- tuotteita.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go to Top